Upravljanje vanrednim situacijama je zahtev u svim standardima za bezbednost hrane. COVID-19 pandemija je vanredna situacija za koju nismo bili spremni u potpunosti.

Ipak, reakcija industrije hrane na takvu situaciju je bila pravovremena i na iznenađujuće dobrom nivou.

Da li su za to zaslužni standardi, zakonski zahtevi ili svakodnevna borba sa nevidljivim neprijateljem u proizvodnji hrane? U ovom vlogu odgovorili smo na najvažnija pitanja u vezi upravljanja sa vanrednim situacijama.

Petar Milutinović je na poziciji Integrated Risk Manager-a u kompaniji Group Security & Loss Prevention – GS&LP ( www.gslp.rs ) i podelio je svoja ekspertska iskustva i iskustva kompanije kroz vlog razgovor.

01:20 predstavljanje teme i eksperta

04:00 koje su to vanredne situacije sa kojima se kompanije najčešće susreću?

07:00 koji su to najveći propusti prilikom implementacije procedura?

11:00 kako da industrija identifikuje vanredne / krizne situacije?

13:00 koje su to metode za procenu rizika vanrednih situacija?

22:00 preispitivanje procedura / simulacije i vežbe vanrednih situacija

27:50 šta je neophodno da bi industrija reagovala brzo na vanrednu situaciju

30:50 koraci za vraćanje u normalno stanje nakon vanrednog stanja

32:15 koraci za upravljanje vanrednim situacijama i odgovornosti

Dodaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *