Ipak, reakcija industrije hrane na takvu situaciju je bila pravovremena i na iznenađujuće dobrom nivou.
Da li su za to zaslužni standardi, zakonski zahtevi ili svakodnevna borba sa nevidljivim neprijateljem u proizvodnji hrane? U ovom vlogu odgovorili smo na najvažnija pitanja u vezi upravljanja sa vanrednim situacijama.
Petar Milutinović je na poziciji Integrated Risk Manager-a u kompaniji Group Security & Loss Prevention – GS&LP ( www.gslp.rs ) i podelio je svoja ekspertska iskustva i iskustva kompanije kroz vlog razgovor.
01:20 predstavljanje teme i eksperta
04:00 koje su to vanredne situacije sa kojima se kompanije najčešće susreću?
07:00 koji su to najveći propusti prilikom implementacije procedura?
11:00 kako da industrija identifikuje vanredne / krizne situacije?
13:00 koje su to metode za procenu rizika vanrednih situacija?
22:00 preispitivanje procedura / simulacije i vežbe vanrednih situacija
27:50 šta je neophodno da bi industrija reagovala brzo na vanrednu situaciju
30:50 koraci za vraćanje u normalno stanje nakon vanrednog stanja
32:15 koraci za upravljanje vanrednim situacijama i odgovornosti
Dodaj komentar