U vanredne situacije spadaju sve one situacije koje dovode do nekog vremenskog zastoja organizacije u radu. Ovakve situacije mogu biti povezane sa lošom organizacijom rada, procesom nabavke ili zastojima u prodaji, no mi ih često vezujemo za krize nastale usled prirodnih nepogoda, kvarova opreme ili geopolitičkih dešavanja.

U saradnji sa Internacionalnom mrežom za bezbednost hrane i kvalitet – IFSQN (International food safety and quality network) predstavljena je interesantna tema u vezi spremnosti i reagovanja u vanrednim situacijama.

U vanredne situacije spadaju sve one situacije koje dovode do nekog vremenskog zastoja organizacije u radu. Ovakve situacije mogu biti povezane sa lošom organizacijom rada, procesom nabavke ili zastojima u prodaji, no mi ih često vezujemo za krize nastale usled prirodnih nepogoda, kvarova opreme ili geopolitičkih dešavanja.

Vanredne situacije u proizvodnji hrane mogu negativno uticati na bezbednost hrane, posebno u onim organizacijama koje nemaju obučene zaposlene, gde nisu razvijene adekvatne procedure reagovanja ili gde iste nisu testirane u dovoljnoj meri.

U ovom trening webinaru predstavljene su vanredne situacije, interni i eksterni rizici, analizirani su podaci sertifikovanih organizacija i data su kratka uputstva kako se pripremiti za vanrednu situaciju i šta raditi nakon što ista prođe.

Takođe su predstavljeni odgovori na sledeća pitanja-

Kako da zaštitim svoj inventar?

Kako da nastavim sa poslovanjem?

Kako da nastavim da isporučujem bezbedne proizvode?

Kako da ostanem u poslu posle svega?

Za ovaj webinar je moguće preuzeti materijale u vidu prezentacije i sertifikat.

Dodaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *