Situacija sa epidemijom i drugim krizama pokazala je nedostatke lanca snabdevanja hranom, kao i nedostatke sistema bezbednosti hrane u kompanijama.

Zbog ovih nedostataka imali smo manje-više dodatne troškove koje nismo planirali ili jednostavn nismo mogli planirati.

Tokom ovog vebinara govorio sam o optimizaciji troškova povezanih sa sistemom bezbednosti hrane i pokazao sam primere brze implementacije koraka za optimizaciju u proizvodnji hrane.

Optimizacija troškova je predstavljena kroz različite aspekte:

  • Optimizacija u infrastrukturi proizvodnje hrane
  • Upravljanje troškovima po pitanju opreme za proizvodnju hrane
  • Upravljanje troškovima kontrole štetočina
  • Optimizacija laboratorijskih troškova
  • Upravljanje troškovima internih i eksternih provera
  • Korišćenje FSMS alata i optimizacije u procesima
  • Optimizacije troškova u procesima čišćenja objekta, te održavanja lične higijene

Za ovaj webinar je moguće preuzeti materijale u vidu prezentacije i sertifikat.

Dodaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *