Situacija sa epidemijom i drugim krizama pokazala je nedostatke lanca snabdevanja hranom, kao i nedostatke sistema bezbednosti hrane u kompanijama.
Zbog ovih nedostataka imali smo manje-više dodatne troškove koje nismo planirali ili jednostavn nismo mogli planirati.
Tokom ovog vebinara govorio sam o optimizaciji troškova povezanih sa sistemom bezbednosti hrane i pokazao sam primere brze implementacije koraka za optimizaciju u proizvodnji hrane.
Optimizacija troškova je predstavljena kroz različite aspekte:
- Optimizacija u infrastrukturi proizvodnje hrane
- Upravljanje troškovima po pitanju opreme za proizvodnju hrane
- Upravljanje troškovima kontrole štetočina
- Optimizacija laboratorijskih troškova
- Upravljanje troškovima internih i eksternih provera
- Korišćenje FSMS alata i optimizacije u procesima
- Optimizacije troškova u procesima čišćenja objekta, te održavanja lične higijene
Za ovaj webinar je moguće preuzeti materijale u vidu prezentacije i sertifikat.
Dodaj komentar