Digitalna transformacija obuhvata nekoliko segmenata, a prema mom shvatanju 3 glavna - internet otisak ili prisutnost na mrežama, primena softverskih rešenja radi optimizacije i ubrzanja procesa u proizvodnji hrane i automatizacija na onim mestima gde je to moguće.

One organizacije koje budu primenile korake kako bi obuhvatile navedene segmente imaće mogućnost da osvoje nova tržišta i nove klijente

Danas je moguće da imate on line državljanstvo, Ako potražite na internetu ovu temu naletećete na E upravu države Estonije koja nudi elektronsko državaljanstvo. Dobijanjem elektronskog državaljanstva dobijate i mogućnost da otvorite virtuelnu kompaniju i da poslujete sasvim legalno. Samo ovo saznanje prikazuje koliko se svet brzo menja.

Da bi ste ispratili promene u svetu, trendove u industriji i sve obimnije zahteve kupaca morate se okrenuti ka digitalnoj transformaciji.

Šta bi ste za sam početak mogli uraditi samostalno :

  • Prva stvar je vaš internet otisak i prisustvo na internetu, proverite kakav je vaš web sajt i način prezentovanja kompanije.
  • Potom, priključite vašu kompaniju socijalnim mrežama poput LinkedIn, Instagram, FaceBook…
  • Implementacija softwera koji će olakšati praćenje procesa, ali i automatizaciju pojedinih procesa. Ovde je moguće primeniti i softwera za praćenje sistema bezbednosti hrane.

Dodaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *